10 πράγματα που πρέπει να μάθετε για τον ηθοποιό πίσω από τον Frank Costanza

10 πράγματα που πρέπει να μάθετε για τον ηθοποιό πίσω από τον Frank Costanza


Η επιτομή του: “Μπαμπά, φύγε με κάνεις ρεζίλι στους φίλους μου”-αν ο George Costanza είχε στάλα ντροπή πάνω του.

sporos

words: Sporos

Jerry-Stiller

Δεν μπορούσες να μαντέψεις την αντίδραση του, αλλά σίγουρα δεν θα ήταν διακριτική. Η επιτομή του: “Μπαμπά, φύγε με κάνεις ρεζίλι στους φίλους μου”-αν ο George Costanza είχε στάλα ντροπή πάνω του. Ο Frank και το Seinfeld μας πάνε μια βόλτα στα παλιά, καλά χρόνια του αμερικάνικου sitcom που νοσταλγούμε.

1. O Jerry Stiller και η γυναίκα του, Anne Meara, εμφανίστηκαν σαν κωμικό δίδυμο πάνω από 30 φορές στο “The Ed Sullivan Show” στα 1950s και τα 1960s.

https://www.youtube.com/watch?v=l0oRFtgrEII

2. Οι γονείς του ήταν μετανάστες και καταγόταν από την Πολωνία.

3.Πολέμησε στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο. (Ναι! Δεν μπερδεύτηκα με τη σειρά)

credits: getty images

4. Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και ο πατέρας Gerald Isaac Stiller του που εργαζόταν ως οδηγός ταξί και έζησε ως τα 102. Αν μιλάμε για καλά γονίδια δηλαδή..

5. Έγραψε βιβλίο για τη γυναίκα του. ( Ζηλέψτε! Έτσι μπράβο!): “Married to Laughter: A Love Story Featuring Anne Meara”

6. Ναι, είναι ο πατέρας του Ben Stiller και της επίσης ηθοποιού Amy Stiller. Mάλιστα με τον Ben συμπρωταγωνίστησαν και στα: Zoolander, Heavyweights, Hot Pursuit, και The Heartbreak Kid.

7. Για την ερμηνεία του στο Seinfeld, βραβεύτηκε το 1997 με βραβείο Emmy .

8. Το 2007 δόθηκε στο Stiller και στη Meara ένα κοινό αστέρι του Hollywood στο Walk of Fame, και έγιναν το 4ο παντρεμένο ζευγάρι που δέχθηκε τέτοια τιμή.

9. Κατόρθωσε να θυμόμαστε τον χαρακτήρα Frank Costanza παρόλο που συμμετείχε σε μόνο 30 από τα 180 επεισόδια της σειράς Seinfeld. (Ψάχνω εδώ και ώρα να βρω καλύτερο φωνακλά, αλλά δεν βρίσκω. Ίσως γι΄αυτό λοιπόν!)

credits: https://www.reuters.com/

10. Δυστυχώς έφυγε από τη ζωή από φυσικά αίτια στις 11 Μαΐου του 2020 στα 92 του. Ο γιος του έγραψε στο twitter: «Με λύπη ανακοινώνω ότι ο πατέρας μου Jerry Stiller, έφυγε από τη ζωή από φυσικά αίτια. Ήταν ένας φοβερός μπαμπάς και παππούς και ο πιο αφοσιωμένος σύζυγος στην Anne για 62 χρόνια. Θα μας λείψει. Σ’ αγαπώ μπαμπά».

Στην οικονομική ύφεση του 30, όταν ο κόσμος γέλαγε, εξαφανίζονταν οι έγνοιες του. Ο κόσμος λάτρευε αυτούς τους αστείους ανθρώπους! Έτσι αποφάσισα κι εγώ να γίνω ένας από αυτούς.

Jerry Stiller

Οι δεκάδες φορές που μας έκανε να γελάσουμε μαρτυρούν οτι η απόφαση του ήταν σωστή.

Δείτε παρακάτω αγαπημένες στιγμές του Jerry Stiller ως Frank Costanza.

Photo credits: https://www.legacy.com/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.